Βραχιόλι θεραπείας τσάκρα 

29.90€ 19,90€

+ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΘΙΒΕΤΙΑΝΉ ΜΟΥΣΙΚΉ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΌ ΤΩΝ ΤΣΆΚΡΑ (€ 34,90)

➡️ 7 πέτρες τσάκρα για κάθε ενεργειακό τσάκρα στο σώμα σας

➡️ βοηθά στον καθαρισμό των τσάκρα και την λύση των μπλοκαρισμένων οδών τσάκρα

➡️ Νιώστε την απίθανη ενέργεια του σύμπαντος του οποίου είστε μέρος και αποκαταστήστε την ισορροπία των τσάκρα σας με αυτό το βραχιόλι των 7 τσάκρα

Πληρώστε με αντικαταβολή

Δωρεάν αποστολή

Ασφαλής αγορά

Ασφαλής αγορά
Πληρώστε με αντικαταβολή
Δωρεάν αποστολή

ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΊΟ ΝΑ ΦΡΟΝΤΊΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΆΚΡΑ;

Η ενέργεια του σώματός μας συγκεντρώνεται σε 7 διαφορετικές διατομές ενέργειας που ονομάζονται τσάκρα. Έχοντας καθαρά και υγιή τσάκρα είναι σημαντικό για την καλή ροή ενέργειας και την ευημερία μας, καθώς βρίσκονται σε σημαντική θέση στο σώμα μας.

Οι πολύχρωμες χάντρες αντιστοιχούν σε διαφορετικά τσάκρα. Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια και όταν κάνετε γιόγκα ή διαλογισμό έχετε καλύτερα αποτελέσματα

Τα τσάκρα είναι σημαντικά ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας, μια πηγή ευημερίας και εσωτερικής ηρεμίας. Έχουν γίνει πολλές μελέτες που επιβεβαιώνουν τη σημασία των καθαρών και υγειών τσάκρα. Καθαρίστε τα τσάκρα σας με αυτό το βραχιόλι οπουδήποτε κι αν πάτε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΠΈΤΡΕΣ ΛΆΒΑΣ
Οι μαύρες πέτρες στο βραχιόλι είναι πέτρες από λάβα, οι οποίες από μόνες τους έχουν κάποιες εκπληκτικές ιδιότητες ευημερίας. Επιπλέον, απορροφούν αιθέρια έλαια καθιστώντας το βραχιόλι έναν τέλειο συνοδό για ωραία μυρωδιά

ΠΈΤΡΕΣ ΤΣΆΚΡΑ
Κάθε χάντρα τσάκρα στο βραχιόλι αντιπροσωπεύει και αντηχεί με ένα αντίστοιχο ενεργειακό τσάκρα στο σώμα μας

✅ Αυξήστε τη ροή ενέργειας

✅ Αυξήστε την ευημερία

✅ φανείτε καλά και αισθανθείτε καλά

✅ για άνδρες και γυναίκες

✅ τέλειο δώρο

✅Το εσωτερικό μήκος είναι 6,7 ίντσες και είναι ελαστικό. Ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
419 Αξιολογήσεις πελατών

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Επιβεβαιωμένη αγορά

Φαίνεται πολύ όμορφο. Οι πέτρες είναι ελκυστικές και ενώ είμαι σκεπτικιστής σχετικά με την εξισορρόπηση των τσάκρα, το να τις φοράς με ηρεμεί. Έχω επίσης χρησιμοποιήσει μια σταγόνα ή δύο από τα έλαια που ηρεμούν και οι πέτρες λάβας κρατούν το άρωμα για μια μέρα ή δύο. Η δωρεάν Θιβετιανή μουσική που λαμβάνετε είναι ένα μεγάλο δώρο!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Επιβεβαιωμένη αγορά

Κάνω αρκετή ενεργειακή εργασία διδάσκοντας την ιδιότητα μέντιουμ, κρυστάλλου, ρεϊκι και πιρούνια συντονισμού. Ένας από τους πελάτες μου μου έδωσε αυτό το βραχιόλι. Μου αρέσει πολύ το βραχιόλι. Η ενέργεια είναι πολύ ισορροπημένη. Οι κρύσταλλοι των τσάκρα είναι αυθεντικοί και καθαρίζουν την ενέργεια μου μετά από την εργασία μου με τους πελάτες. Η πέτρα λάβας βοηθάει με τη γείωση, την οποία όλοι χρειαζόμαστε όλη την ώρα, με την ολοένα αυξανόμενη ενέργεια που πλημμυρίζει τον πλανήτη μέσω του φωτός και την αναβάθμιση του dna που λαμβάνουμε.Η τσάντα αποθήκευσης με την οποία ήρθε είναι πολύ ωραία. Η τιμή είναι επίσης λογική. Θα παραγγείλω περισσότερα από αυτά ως δώρα.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Επιβεβαιωμένη αγορά

Γρήγορη παράδοση και ακριβώς αυτό που ήθελα. Νομίζω ότι οι χάντρες φαίνονται καλύτερα από κοντά, ανησυχούσα ότι θα φαίνονταν ψεύτικες, αλλά φαίνονται πολύ όμορφες!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Επιβεβαιωμένη αγορά

Αυτό το βραχιόλι είναι τόσο όμορφο! Λατρεύω όλες τις διαφορετικές πέτρες και το πόσο ωραία φαίνονται μαζί. Οι πέτρες λάβας είναι ιδανικές για τη χρήση των αιθέριων ελαίων. Μόλις λίγες σταγόνες ελαίου και κάθε πέτρα λάβας ήταν αρκετή για να κρατήσει τη μυρωδιά για 2 μέρες! Η δουλειά μου ήταν λίγο αγχωτική και έτσι χρησιμοποίησα έλαιο μέντας για να ηρεμήσω την ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, χρησιμοποίησα λίγο έλαιο από λεμονόχορτο, όταν βγήκα μια νύχτα για να απωθήσω τα κουνούπια και λειτούργησε!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Επιβεβαιωμένη αγορά

Πάντα φοράω 4 ή 5 βραχιόλια καθημερινά, και αυτό είναι μια μεγάλη προσθήκη. Οι πέτρες είναι φωτεινές και φαίνονται πολύ ωραίες.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Επιβεβαιωμένη αγορά

Πολύ ενδιαφέρον και ελκυστικό κομμάτι. Έχω έναν καρπό μεγέθους 6.5 “και ταιριάζει τέλεια .Τόσο όσο πρέπει για να δώσει μια ευχέρεια κίνησης μιας ίντσας. Έβαλα πάνω από 7 διαφορετικά έλαια στις χάντρες λάβας, δημιουργώντας ένα πολύ ειρηνικό μείγμα.Ολόκληρος ο συνδυασμός των μαύρων χαντρών λάβας, τις χάντρες τσάκρα και τα έλαια, πραγματικά με βοηθά να νιώθω πιο γειωμένος, ισορροπημένος, ήρεμος κλπ. Έχω λάβει ήδη πολλά κομπλιμέντα και το έχω μόνο για 2 μέρες.

1 2 … 11 >

Πληρώστε με αντικαταβολή

Δωρεάν αποστολή

Ασφαλής αγορά

Ασφαλής αγορά
Πληρώστε με αντικαταβολή
Δωρεάν αποστολή