19.90€, σώσε 33%. Αγοράστε τώρα

✅ 100% εγγύηση ικανοποίησης

✅ Προσφορά περιορισμένου χρόνου

✅ Πληρώστε με αντικαταβολή, με πιστωτική κάρτα ή PayPal

σφυροδαχτυλία

πελματοειδής φλεγμονή

Αλληλοκαλυπτόμενα δάχτυλα

κακή κυκλοφορία

άκανθα φτέρνας

παραμορφωμένα δάχτυλα

Αυτοί οι πρακτικοί διορθωτές δαχτύλων προσαρμόζονται τέλεια στο σχήμα των ποδιών χάρη στην τζελ υφή τους και τον εργονομικό σχεδιασμό τους, ισιώνοντας και ευθυγραμμίζοντας τα δάχτυλα και αποφεύγοντας την τριβή και την κάλυψη μεταξύ τους. Επιπλέον, παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας στα πόδια.

Αγοράστε τώρα

Τα δάχτυλα των ποδιών μπορούν να παραμορφωθούν όταν υπόκεινται σε χρόνια πίεσης και στρεσαρίσματος, το οποίο είναι αρκετά σύνηθες όταν κάποιος φοράει στενά παπούτσια στη μύτη και ψηλοτάκουνα.

Το μεγάλο δάκτυλο είναι το πιο επιρρεπές σε αυτές τις παραμορφώσεις: στην περίπτωση αυτή μιλάμε για Βλαισό Μέγα Δάκτυλο

  • Κατασκευάζονται από τζελ σιλικόνης (χωρίς BPA)
  • Περιλαμβάνει 2 διαχωριστές (έναν για κάθε πόδι)
  • Μαλακή και ευχάριστη αφή
  • Μπορούν να ψηχθούν ή να θερμανθούν ώστε να επιτύχετε ένα ψυχρό/θερμό αποτέλεσμα
  • Καθαρισμός με ζεστό νερό και ουδέτερο σαπούνι
  • Διαστάσεις περίπου: 10 x 3 x 6 εκ

Πληρώστε με αντικαταβολή

Δωρεάν αποστολή

Ασφαλής αγορά

Ασφαλής αγορά
Πληρώστε με αντικαταβολή
Δωρεάν αποστολή

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Επιβεβαιωμένη αγορά

Εύκολο στη χρήση. Πολύ εύκαμπτο προϊόν. Μπορώ να αισθανθώ το τέντωμα των δαχτύλων των ποδιών μου έχοντας φορέσει για κάποιες ώρες ψηλοτάκουνα. Σίγουρα βοήθησε στην ανάκτηση της σωστής θέσης των δαχτύλων των ποδιών μου/. Είναι τόσο απαλό που δεν θα αποκτήσετε καμία γρατζουνιά ανάμεσα στα δάχτυλά σας.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Επιβεβαιωμένη αγορά

Ο τοπικός ποδίατρός μου το συνέστησε αυτό και ήταν υπέροχο. Νιώστε λιγότερο πόνο από τις κράμπες των δαχτύλων των ποδιών και τη σφυροδακτυλία. Αν θα μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο θα επέλεγα τα πιο φαρδιά παπούτσια, αλλά επειδή δεν μπορώ να το κάνω αυτό, αυτοί οι διαχωριστές δαχτύλων είναι οι καλύτεροι φίλοι μου για την ώρα.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

✅ Επιβεβαιωμένη αγορά

Φορώντας αυτά τα αποδείχθηκε λίγο άβολο στην αρχή και η γυναίκα μου γέλασε αρκετά βλέποντας τον αγώνα μου για να χωρέσω το κάθε μέρος πάνω από τα δάχτυλά των ποδιών μου. Ήταν πολύ πιο εύκολο τη δεύτερη φορά και είναι αρκετά άνετα για να τα φοράω όλη νύχτα. Αισθάνομαι ότι τα δάχτυλα των ποδιών μου είναι λιγότερο επιρρεπή σε κράμπες και δυσκαμψία κατά τη διάρκεια της ημέρας και μου αρέσει που το υλικό που χρησιμοποιείται σε αυτό το μοντέλο είναι απαλό και δροσερό στην αφή. Το ξέπλυμα είναι επίσης εύκολο.

1 2 … 11 >